22 marca 2016
BABKA MAŚLANA NA MĄCE Z PŁASKURKI I ORKISZU
›
Nasza ulubiona babka maślana w nowszej, jeszcze zdrowszej odsłonie. Tym razem przygotowałam ją na mieszance mąk z płaskurki* i orkis...
4 komentarze:
16 marca 2016
CUDNE GRAHAMKI ORKISZOWE, BEZ WYRABIANIA
›
Bułeczki, które skradły nasze serca. A zaczęło się od cudnych bułeczek orkiszowo-pszennych , które zauroczyły nas swym smakiem i to ...
10 komentarzy:
12 marca 2016
KOTLETY Z KASZY JAGLANEJ W KILKU ODSŁONACH
›
Kolejne kotlety na smakowity i zdrowy obiad. Na ten przepis natknęłam się na stronie Smakoterapii . Z małymi modyfikacjami zastosowała...
4 komentarze:
9 marca 2016
KRUPNIK W WERSJI BEZGLUTENOWEJ, Z KASZĄ JAGLANĄ I GRYCZANĄ
›
Kolejna odsłona mojej wersji krupniku , tym razem w wersji bezglutenowej. Kaszę jęczmienną zamieniłam tutaj na gryczaną białą w połącz...
2 komentarze:
7 marca 2016
BUDYŃ Z KASZY JAGLANEJ
›
Gdy mamy nadmiar kaszy jaglanej - pozostałość z obiadu (ale można również przygotować kaszę z myślą o budyniu), warto pokusić się o...
4 komentarze:
2 marca 2016
PIEROGI ORKISZOWE Z KASZĄ GRYCZANĄ, TWAROGIEM I CEBULKĄ
›
Pierogi, które zdetronizowały wszystkie poprzednie, są wręcz bajeczne w smaku. Najlepsze w świecie ciasto, które zapożyczyłam od usze...
29 lutego 2016
PASTA Z ŁOSOSIA, IDEALNY DODATEK DO PIECZYWA
›
Kto jada kanapki na śniadanie, ten wie jak ważne jest urozmaicenie. By codziennie nie jadać tego samego, nasze śniadaniowe menu powin...
3 komentarze:
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer