tag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post5622680920033563608..comments2024-03-22T11:39:59.841+01:00Comments on Smaczne-zdrowe: MAKOWIEC JAPOŃSKI Z KASZĄ JAGLANĄ I KRUSZONKĄ, BEZGLUTENOWYUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-56091605305701038372022-12-21T15:28:32.227+01:002022-12-21T15:28:32.227+01:00Można, ale jabłka nadają mega wilgotności. Bez nic...Można, ale jabłka nadają mega wilgotności. Bez nich ciasto będzie bardziej sucheSmaczne-zdrowehttps://www.blogger.com/profile/15594339012473618578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-38609754097901983292022-12-21T13:06:29.983+01:002022-12-21T13:06:29.983+01:00Witam czy mozna opuścić jablka?Witam czy mozna opuścić jablka?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-38367997969360174682015-12-10T12:42:19.252+01:002015-12-10T12:42:19.252+01:00Mogę tylko potwierdzić. Pozdrawiam ;-)Mogę tylko potwierdzić. Pozdrawiam ;-)Smaczne-zdrowehttps://www.blogger.com/profile/15594339012473618578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-22157467845951433522015-12-10T12:41:35.085+01:002015-12-10T12:41:35.085+01:00My również uwielbiamy. A ten wyszedł po prostu gen...My również uwielbiamy. A ten wyszedł po prostu genialny. Z każdym dniem smakował mi coraz bardziej. Można go zrobić już nawet 2 dni wcześniej, tylko zyska na smaku. Daj znać czy smakował. Pozdrawiam :-) Smaczne-zdrowehttps://www.blogger.com/profile/15594339012473618578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-17033260485416322402015-12-10T12:39:09.526+01:002015-12-10T12:39:09.526+01:00Oczywiście, ja używam ich również zamiennie, zależ...Oczywiście, ja używam ich również zamiennie, zależy co mam pod ręką. :-)Smaczne-zdrowehttps://www.blogger.com/profile/15594339012473618578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-44935096401536847972015-12-09T18:43:48.411+01:002015-12-09T18:43:48.411+01:00Super przepis. Orzechy i migdaly,to po prostu uwie...Super przepis. Orzechy i migdaly,to po prostu uwielbiam,zwlaszcza jako dodatek do makowca. Przepis zapisuje. Mysle,ze wlasnie ten makowiec zagosci na moim swiatecznym stole;-). Mam nadzieje,ze mi wyjdzie taki apetyczny jak Twoj:-P.Marianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-90036603501781398332015-12-09T13:14:25.514+01:002015-12-09T13:14:25.514+01:00wow! już zapisuję przepis! mam tylko pytanko czy m...wow! już zapisuję przepis! mam tylko pytanko czy mogę zamienić skrobię ziemniaczaną kukurydzianą, kupiłam ostatnio całe opakowanie a teraz nie wiem co z nim robić :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15388184470714287988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-21301226910480283092015-12-09T11:42:48.866+01:002015-12-09T11:42:48.866+01:00coś pysznego!coś pysznego!Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.com