tag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post2487043526769165635..comments2024-03-22T11:39:59.841+01:00Comments on Smaczne-zdrowe: PLACKI DYNIOWE, BEZGLUTENOWEUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-55889793617035147492022-08-23T20:29:50.508+02:002022-08-23T20:29:50.508+02:00dobre jak ktos ma nietolerancjedobre jak ktos ma nietolerancjeobiady domowe na dowóz Ostrów Wielkopolskihttps://www.dowozimy.pl/polska/Ostrow-Wielkopolski/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-70592122088858590122014-11-26T00:52:08.318+01:002014-11-26T00:52:08.318+01:00I my już coraz częściej również. Pozdrawiam ! :-)I my już coraz częściej również. Pozdrawiam ! :-)Smaczne-zdrowehttps://www.blogger.com/profile/15594339012473618578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-29348346198323243982014-11-26T00:51:28.989+01:002014-11-26T00:51:28.989+01:00Były smaczne, potwierdzam. :-)Były smaczne, potwierdzam. :-)Smaczne-zdrowehttps://www.blogger.com/profile/15594339012473618578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-15866539475117848972014-11-26T00:50:46.751+01:002014-11-26T00:50:46.751+01:00Muszę spróbować z dodatkiem mąki jaglanej (kupiłam...Muszę spróbować z dodatkiem mąki jaglanej (kupiłam i jeszcze do niczego nie użyłam), dodatek żurawiny też pewnie super. Choć nam te migdały bardzo pasowały, tylko następnym razem dodam mniej mąki, skojarzyłam suchość z użytą dynią jak już były posmażone. Czlowiek całe życie się uczy, często na własnych błędach. Dziękuję za komentarz i pozdrawiam ! :-)Smaczne-zdrowehttps://www.blogger.com/profile/15594339012473618578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-21375137432771293942014-11-25T21:20:38.370+01:002014-11-25T21:20:38.370+01:00odkąd zrobiłam je pierwszy raz również z przepisu ...odkąd zrobiłam je pierwszy raz również z przepisu Asi stały się nr 1 na leniwe weekendowe śniadanie. Polecam dodatek suszonej żurawiny, super pasuje i wychodzi pycha! Osobiście robię z mixu mąki ryżowej i jaglanej + mąka owsiana (zamiast mielonych migdałów) :-)<br />h_ankaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3947600282994514272.post-14964004159054716122014-11-25T20:05:06.512+01:002014-11-25T20:05:06.512+01:00ja wprost uwielbiam wszystko, co dyniowe!ja wprost uwielbiam wszystko, co dyniowe!Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.com